Cautare

339 de rezultate pentru "licenta spiru haret" (2.62 secunde)
De frica unui conflict diplomatic asupra dreptului de licenta, le-au distrus. Mai e un singur exemplar, de asemenea in patrimoniul Land Mark, suspina din nou inginerul.
El a obtinut apoi o dubla licenta, in biologie si arte, la Westminster College, Salt Lake City, Utah. A fost trei ani militar in Coreea, apoi doisprezece ani functionar la secretariatul ONU.
Rolul cel mai important in acest sens i-a revenit lui Ingo Swann (1933-2013), cu o dubla licenta, in biologie si arte, functionar pe atunci la secretariatul Natiunilor Unite.
Ministerul japonez al Apararii urmeaza sa produca sub licenta, pana la sfarsitul acestui deceniu, rachete sol-aer Patriot Advanced Capability 3 (PAC-3), insa prefera, pentru moment, sa cumpere sistemele direct de la Statele Unite.
Seful statului s-a declarat nemultumit si de numarul insuficient de studenti inscrisi la facultate si ca doar zece la suta din populatia tarii detine o diploma de licenta, in timp ce in Europa procentul ajunge la 17.
Soferului i s-a cerut licenta si foaia de parcurs si, pentru ca nu le avea, a fost invitat la sediul Politiei pentru intocmirea procesului-verbal.
In scrisoare, presedintele Camerei Deputatilor afirma ca dezbaterea publica pe tema proiectului este "serios perturbata" de faptul ca licenta de concesionare pentru exploatare a minereurilor auro-argintifere nr.
Potrivit ordinului, firmele care au licenta de producere a BFL-urilor vor fi notificate de Directiile Agricole pentru declararea produselor care se afla pe stoc in urmatoarele 48 de ore.
Daca, pana in urma cu o luna, era prevazut ca "functia de inspector scolar general se ocupa prin concurs de personalul didactic titular, cu diploma de licenta sau echivalenta, care indeplineste criteriile de competenta profesionala, manageriala si de prestigiu moral, evaluate prin:
Dupa atata distractie urmeaza ca de luni, 18 mai, timp de o luna, studentii sa sustina examenele, ca apoi, dupa o vacanta de o saptamana, sa inceapa examenul de licenta.
Prin acest procedeu, datoriile clubului au fost transferate celor doua societati, iar Universitatea Craiova s-a prezentat curata in fata comisiei de licentiere si a primit licenta, dupa un final tensionat.
In locul lor, guvernul poate numi un functionar sau orice persoana care trebuie sa aiba mai multe calitati medii, cum ar fi studiile universitare cu licenta sau sa fie sanatos.
Pentru ca si noi trebuie sa acordam licenta de export. Pentru ca si la noi licentele de export se dau respectand aceleasi reguli.
Si s-a plans ca a dat o spaga consistenta pentru a obtine de la Ministerul Transporturilor o licenta dar promisiunea nu fusese onorata.
• Dupa ce se confirma sau nu se extinde licenta si se discuta. • (despre Rosia Montana) Sigur ne dau in judecata daca nu incepe exploatarea.
Am terminat Universitatea Harvard (doctorat si mastrat in economie) si Wellesley College (licenta in economie si matematica)" a explicat Ioana Petrescu la rubrica "Despre mine" de pe blogul personal.
Cine a platit studiile noului ministru al Finantelor Ioana Petrescu a terminat Universitatea Harvard - doctorat si masterat in economie - si Wellesley College - licenta in economie si matematica.
Am terminat facultatea in anul 1994, cu o licenta in romana-engleza, iar in 1995 masterul in literatura romana in cadrul Universitatii din Craiova.
Potrivit MTCT, Agentia de turism Frauenbacher-Turist din Maramures functiona fara sa detina autorizatiile legale de functionare si licenta de turism.
"Incepind cu 1 ianuarie 2005, nici un operator de transport din Romania nu va mai avea valabila licenta de executie pe traseu.
google-analytics.com